Dreka/ RECETA

Supë e veçantë me fileto pule dhe kërpudha

Supë e veçantë me fileto pule dhe kërpudha

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Persona: 5
Koha e përgatitjes: 10 minuta Koha e gatimit: 30 minuta

Ingredientët

  • 400 gram fileto pule
  • 10-15 kërpudha
  • 1 kungulleshkë
  • 2 karota
  • 2 tableta galina
  • 1/2 limon
  • 2 lugë gjelle miell
  • Majdanoz
  • Vaj ulliri

Udhëzimet

1

Fileton e prisni në kubik të vegjël dhe më pas e skuqni në një tenxhere me pak vaj ulliri.

2

Në po të njëjtën tenxhere shtoni karotën dhe kungullin e grirë imët në rende.

3

I përzieni mirë.

4

Shtoni kërpudhat e prera dhe në fund galetat e tretura në ujë të ngrohtë më parë.

5

Mbusheni tenxheren me ujë deri në nivelin e supës.

6

E lini në zjarr mesatar për 25 minuta.

7

Nga fundi, skuqni në një tigan miellin me pak vaj ulliri. Ia shtoni supës që të trashet disi.

8

Tani i shtoni majdanozin dhe i shtrydhni gjysmë limoni.

9

Shërbejeni supën e ngrohtë!

Shënime

Receta marrë nga faqja zyrtare në Instagram e Erida's Kitchen

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply
    ปั้มไลค์
    11/12/2019 at 2:12 pm

    Like!! Great article post.Really thank you! Really Cool.

  • Reply
    low cost cialis
    03/01/2020 at 7:13 am

    Hello, blame you looking for information! I repost in Facebook

  • Reply
    Everettquels
    09/01/2020 at 2:56 pm

    Hello, recognition you for word! viagra without doctor prescription http://viapwronline.com I repost in Facebook.
    viagra cost

  • Reply
    Petergrisa
    13/01/2020 at 8:50 am

    Hello, reprove you http://cialisxtl.com in hate of tidings! cialis 30 day trial coupon
    viagra without a doctor prescription walmart

  • Reply
    WayneRew
    17/01/2020 at 12:57 am

    Cialis canada cialis normal dose cialis

  • Reply
    WayneRew
    20/01/2020 at 5:11 pm

    Cialis cialis patent expiration how much does cialis cost

  • Reply
    WayneRew
    23/01/2020 at 5:27 pm

    Cialis cialis erection penis generic cialis available

  • Leave a Reply