1.Në një tenxhere skuqni gjalpin.
2.Shtoni qepën, selinonë dhe hudhrat. I gatuani mirë për 5-8 minuta.
3.Shtoni lëngun e pulës dhe perimet me rradhë. Në fund mishin e pulës.
4.E lini supën për 20 minuta në zjarr.
5.Shërbejeni me djathë parmigiano sipër dhe gjethe borziloku.
6.Sipas dëshirës, supën mund ta bëni edhe kremoze me një blender dore.
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Lini një koment