1.Vendosim tenxheren me lëng mishi që të valojë. Ngrohim në tenxhere 3 lugë gjelle vaj ulliri dhe shtojmë në të pjesën e bardhë të preshit të prerë në unaza shumë të holla.
2.I kaurdisim derisa preshi të ulë volumin.
3.Shtojmë patatet e prera në kubikë të vegjël dhe i përziejmë së bashku me preshin.
4.Shtojmë lëngun e mishit dhe i lëmë patatet të ziejnë për 5 minuta.
5.Shtojmë orizin e larë, i përziejmë së bashku dhe i lëmë të ziejnë dhe dhe për 12-15 minuta të tjera.
6.Në fund shohim që është bërë një supë e trashë dhe kremoze.
7.Shtojmë një lugë gjelle vaj, parmixhano të grirë hollë, piper të zi nga mulliri, e lëmë parmixhanon të shkrijë për 2-3 minuta dhe e shërbejmë supën të ngrohtë.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Lini një koment