KËSHILLA

Squats, squats, squats dhe i keni dhuruar vetes 7 përfitime të mëdha

Nuk duhet të kesh para për të patur një trup të mirë. As një palestër apo liqenin afër.

Në ambientet e shtëpisë dhe falë mijëra videove që gjenden në You Tube mund të ushtroheni fare mirë. Këto ushtrime ju marrin pak kohë dhe mbi të gjitha ju japin përfitime të mëdha:

Sot po ju tregojmë 7 përfitime që merrni vetëm bërja e 20 squats-ave të thjeshtë.

Ja cilat janë ato:

  • Përmirëson balancën e trupit
  • I bën muskujt e këmbëve më të fortë
  • Tonifikon të gjithë trupin tuaj
  • Është shumë e mirë nëse merreni me vrap
  • Parandalon dhimbjet
  • Rrit vetëbesimin
  • Ju ndihmon t’i performoni detyrat gjatë ditës me lehtësi

Image result for squats at home

Nëse doni një video ndihmëse atëherë klikoni këtu

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply