Speca të mbushura me mish, speca dhe kërpudha

Speca të mbushura me mish, speca dhe kërpudha

Persona: 4
Koha e përgatitjes: 10 minuta Koha e gatimit: 25 minuta

Njëherë t'i provoni, gjithmonë do i kërkoni!

Ingredientët

  • 2 copa biftek të prera në shirita të vegjël
  • 3-4 speca jeshil (të pastruar dhe të ndarë përgjysmë)
  • 1 qepë e grirë imët
  • 4 kërpudha të prera në copa të vogla
  • 1 pako pana kuzhine
  • Djathë parmixhano i grirë imët
  • Kripë, piper të freskët
  • Vaj luledielli

Udhëzimet

1

Parangrohni furrën në 200 gradë.

2

Ndërkohë në një tigan me pak vaj skuqni qepën e grirë imët. Shtoni biftekun dhe 1 spec të prerë në copa të vogla.

3

I marinoni me kripë, piper dhe i përzieni vazhdimisht.

4

Shtoni kërpudhat dhe i trazoni sërish.

5

Sapo ta shihni që janë zbutur, filloni e mbushni specat.

6

Tek secili spec shtoni pak pana dhe djathë parmixhano.

7

I fusni specat në furrë për 8-10 minuta.

8

Më pas i nxirrni dhe shijojini të ngrohta!

Lini një koment