Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1.Në një tenxhere me ujë e kripë vendosni për të zierë si zakonisht spagetit.
2.Ruani 1 gotë nga lëngu i tyre dhe më pas mund t’i kulloni.
3.Ndërkohë në një tigan me pak vaj skuqni hudhrat për 30 sekonda.
4.Shtoni tonin e peshkut duke e thërrmuar me dorë.
5.Shtoni lëkurën dhe lëngun e limonit, pak kripë, piper dhe i përzieni të gjitha bashkë për 1 minutë.
6.Tani shtoni pastat, majdanozin e grirë dhe lëngun e pastave.
7.I përzieni mirë dhe pas 5 minutash i hiqni nga zjarri.
8.I shërbeni të ngrohta nëpër pjata. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment