1.Në një tenxhere me ujë e kripë zieni si zakonisht makaronat.
2.Ndërkohë në një tigan me pak vaj ulliri skuqni qepën e grirë imët dhe hudhrat.
3.Shtoni salcën e domateve (të bërë vetë dhe e përzieni mirë)
4.Pas 5 minutave, shtoni mishin, pak kripë, piper dhe rigon.
5.I përzieni mirë të gjitha bashkë.
6.Në tiganin ku keni salcën shtoni makaronat dhe i përzieni të gjitha bashkë. Shërbejeni të ngrohtë me djathin parmixhano sipër!
Fasulet janë një ushqim i shëndetshëm dhe i shijshëm, por koha e gjatë e gatimit mund të jetë sfiduese, sidomos kur nxitoni. Fatmirësisht, ka një truk të thjeshtë që do t’ju ndihmojë të kurseni kohë! Nëse keni harruar t’i...
Përzierja e përbërësve Në një tas të madh, përziejmë mishin e grirë me karrotën, qepën, hudhrën, majdanozin dhe bukën e thërrmuar. Shtojmë vezën dhe erëzat sipas shijes dhe i përziejmë mirë derisa të bashkohen. Formimi i qofteve Formojmë qoftet...
Në një tas, përziejmë majanë me ujin e vakët dhe sheqerin. E lëmë të qëndrojë për 10 minuta derisa të krijohen flluska. Shtojmë miellin, kripën dhe vajin. E punojmë brumin derisa të bëhet elastik. E mbulojmë dhe e lëmë...
Lini një koment