1.Në një tenxhere me ujë e kripë zieni si zakonisht makaronat.
2.Ndërkohë në një tigan me pak vaj ulliri skuqni qepën e grirë imët dhe hudhrat.
3.Shtoni salcën e domateve (të bërë vetë dhe e përzieni mirë)
4.Pas 5 minutave, shtoni mishin, pak kripë, piper dhe rigon.
5.I përzieni mirë të gjitha bashkë.
6.Në tiganin ku keni salcën shtoni makaronat dhe i përzieni të gjitha bashkë. Shërbejeni të ngrohtë me djathin parmixhano sipër!
Ziejini patatet me lëkurë derisa të zbuten. Qërojini dhe shtypini mirë në një enë. Shtoni djathin e grirë, vezën, bukën e bluajtur, kripën, piperin dhe majdanozin. Përziejeni masën derisa të krijohet një brumë i trashë që formohet lehtë me...
1️⃣ Ziej patatet, qëroji dhe shtypi derisa të bëhen pure. 2️⃣ Shto djathin, vezën, bukën e grirë, kripën dhe piperin. Përziej derisa të formohet një masë homogjene. 3️⃣ Merr nga masa dhe formo kroketat në formë cilindrike ose ovale....
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Lini një koment