1.Në një tenxhere me ujë e kripë zieni si zakonisht makaronat.
2.Ndërkohë në një tigan me pak vaj ulliri skuqni qepën e grirë imët dhe hudhrat.
3.Shtoni salcën e domateve (të bërë vetë dhe e përzieni mirë)
4.Pas 5 minutave, shtoni mishin, pak kripë, piper dhe rigon.
5.I përzieni mirë të gjitha bashkë.
6.Në tiganin ku keni salcën shtoni makaronat dhe i përzieni të gjitha bashkë. Shërbejeni të ngrohtë me djathin parmixhano sipër!
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Lini një koment