Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
1.Ngroheni skarën në nxehtësi mesatare.
2.Vendosni kërpudhat në një pjatë për pjekje dhe hidhini së bashku uthullën, vajin, kripën dhe piperin dhe përzijini.
3.Lyeni kërpudhat me përzierjen e uthullës dhe lereni të qëndrojë për 15 minuta.
4.Vendosni kërpudhat në raftet e skarës dhe lerini të piqen 4 deri në 6 minuta.
5.Pastaj transferojini në një pjatë.
6.Ndërkohë, kombinoni kosin, rozmarinën dhe lëngun e limes në një tas të vogël.
7.Lyeni fetat e bukës me përzierjen e kosit.
8.Gjysmën e njërës fetë shtrojeni me kërpudha, rukola, domate, qepë dhe piper të kuq.
9.Pastaj vendosni fetat e mbetura të bukës.
10.Shërbejeni menjëherë.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment