Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ngrohni vajin në një tigan mbi nxehtësinë mesatare.
Shtoni qepë dhe hudhër dhe lerini të skuqen,rreth 5 minuta.
Shtoni karrota dhe selino dhe lerini derisa perimet të zbuten, rreth 5 minuta.
Shtoni mishin dhe lereni 1 minutë.
Shtoni salcën marinare.
Zvogëloni nxehtësinë në të ulët dhe zijini butësisht për 15 minuta duke e nxitur që të mos ngjiten.
Shtoni borzilok dhe marinojeni me salcë, për shije, me kripë dhe piper.
Ndërkohë gatuani spagetin në një tenxhere të madhe me ujë të valuar.
Kullojini dhe rezervoni 1 filxhan nga uji i tyre.
Shtoni makaronat në salcë dhe shtoni ujin e rezervuar sipas nevojës.
Shërbejeni me djathë parmixhano.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment