Sugjerojmë:

Si të përgatisni në shtëpi pica bagel

Koha e përgatitjes: 10 min Koha e gatimit: 60 min

Ingredientët

  • Vaj gatimi për lyerje të tavës
  • 2 copa brumi të ruajtura në frigorifer
  • 2 filxhanë mocarela
  • 1/2 filxhanë mini pepperoni
  • 1 lugë çaji rigon
  • 1 lugë çaji majdanoz i copëtuar

Udhëzimet

1

Ngroheni furrën në 350 °.

2

Një tigan të rrumbullakët lyejeni me llak gatimi.

3

Vendosni brumin në pjesën e poshtme të tiganit dhe bashkoni të gjitha skajet së bashku për të formuar një unazë të vetme.

4

Piqeni deri sa të marrë ngjyrë kafe të artë, rreth 25-30 minuta.

5

Lereni të ftohet për 5 minuta, pastaj kthejeni në raft ftohës për t'u ftohur plotësisht.

6

Kur buka është e freskët, priteni në feta.

7

Përhapeni salcën në mënyrë të barabartë në anën e prerë të bukës, më pas me djathë dhe peperoni.

8

Marinojeni me rigon dhe piqeni derisa djathi dhe pepperoni të jenë shkrirë bashkë, 12 deri në 15 minuta.

9

Nëse dëshironi, ndërroni furrën e pjekjes dhe gatuajeni 2 minuta më shumë.

10

Garnizojeni picën bagel me majdanoz dhe sherbejeni.

Lini një koment