KËSHILLA

Si të ofroni ndihmë gjatë emergjencave

Një aspekt i rëndësishëm gjatë situatës së emergjencave, është edhe mënyra sesi ne komunikojmë me personat e prekur direkt. Nëse komunikojmë në mënyrën e duhur dhe dëgjojmë shqetësimet e tyre, kemi dhënë një ndihmesë të madhe si fillim.

Instituti i Shëndetit Publik ju rendit më poshtë disa pika të rëndësishme:

Mbani mend se pas tërmetit të fuqishëm të 26 nëntorit, qyteti i Tiranës dhe Durrësit janë në gjendjen e emergjencës, që zgjat 30 ditë. Deri më tani jemi në javën e dytë.

Gjithashtu mos harroni se:

Këshilla për menaxhimin e stresit pas tërmetit:

Fotografia e Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    ปั้มไลค์
    04/12/2019 at 1:14 pm

    Like!! Thank you for publishing this awesome article.

  • Leave a Reply