Sugjerojmë:

Si të bëni pandispanjën më të shijshme me vetëm tre përbërës

Si të bëni pandispanjën më të shijshme me vetëm tre përbërës

Persona: 4
Koha e përgatitjes: 15 minuta Koha e gatimit: 30 minuta

Ingredientët

  • 10 vezë
  • 10 lugë gjelle sheqer
  • 10 lugë gjelle miell
  • Për shurupin: 800 gr sheqer
  • 400 ml ujë

Udhëzimet

1

Me anë të një mikseri do të rrihni vezët me sheqerin përreth 15 minuta. Miellin do ta shtoni gradualisht.

2

I përzieni mirë dhe më pas masën e krijuar e shtroni në një tavë. E fusni në furrë përrëth 30 minuta në temperaturë 180 gradë. Duhet ta kontrolloni herë pas herë në mënyrë që të shmangni djegien.

3

Në fund pasi e keni nxjerrë i shtoni shurupin e nxehtë.

4

E lini përreth 1 orë të ftohet dhe më pas mund ta shijoni.

Lini një koment