Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1.Fillimisht në një tenxhere shtojmë gjalpë dhe vaj ulliri. Kaurdisim mishin të prerë në kubikë të vegjël.
2.Së bashku me qepën i përziejmë derisa mishi të zbardhet dhe qepa të zbutet.
3.Shtojmë patatet në kubikë të vegjël, kungujt e prerë në kubikë. I përziejmë dhe shtojmë lëngun e perimeve ose të pulës apo ujë të ngrohtë.
4.Rregullojmë shijen me kripë dhe i lëmë të ziejnë për 10 minuta. Shtojmë qiqrat dhe i lëmë së bashku të ziejnë dhe për 5 minuta të tjera.
5.Kalojmë supën në blender dhe e kthejmë në krem duke shtuar pak pana, piper të zi, dhe arrë moskat.
6.E shërbejmë sipër me pak kubikë bukë të thekur. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment