Qofte me perime dhe gjizë
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
Sugjerojmë:
Çfarë do ishte më e mira për këtë kohë? Një lëng frutash me ananas apo një akullore? Si thoni për të dyja?
Kjo receta më poshtë do ju tregojë si të përgatisni brenda një kohë të shkurtër një akullore të shijshme me ananas. Për më tepër ju nevojiten vetëm dy përbërës.
Përbërësit:
Udhëzime:
Nëse ju pëlqen në gjendje të butë akullorja është gati për tu shijuar, në të kundërt do e lini për pak kohë në ngrirje derisa të fortësohet plotësisht. Nëse ju pëlqeu receta ndajeni edhe me miqtë tuaj!/neps.al
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
1. Filetot e merlucit pritini në copa të mëdha, hidhini erëza, kripë e piper të zi sipas shijes dhe spërkateni me lëng limoni. Pastaj rrotulloheni nëpër përzierjen e miellit me piper të kuq të bluar, lëshojeni në vaj të...
Në një tigan më yndyrë skuqim djathin të lyer me miell nga të dy anët. Në po atë yndyrë kaurdisim miellin e misrit dhe të grurit. Pasi mielli ka ndryshuar pak ngjyrë shtojmë thelpinjtë e hudhrës dhe ujin. E...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment