Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Shoqërojini me salcat tuaja të preferuara dhe s'do të keni të ngopur!
Djathin e fusni në një qese kuzhine dhe e fusni në frigorifer për disa orë.
Më pas i nxirrni dhe në tavolinën e punës, i shtypni duke formuar disa shirita më të gjatë.
I mbështillni “shkopinjtë”me shiritat e baconit.
Fiksojini mirë ndihmën e stikadentëve.
Filloni t’i skuqni në një tigan me vaj luledielli të paranxehur për 10-15 minuta.
Më pas i servirni në një pjatë ku keni shtruar një letër kuzhine për të thithur vajin e tepërt.
Shijojini me salcën tuaj të preferuar!
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment