Sugjerojmë:

Sherebela nuk zhgënjen as kur është fjala për të zbardhur dhëmbët

Sherebela është një bimë e pasur me disa përbërës aktivë shumë të fuqishëm mes të cilëve: acidi karnosik, acidet fenolike, flavonoidet dhe salvina të cilat garantojnë një veprim zbardhues dhe antibakterial tek dhëmbët tuaj përveçse, është një aleate e vlefshme kundra alitozës.

Këshillohet që të përdoren gjethe të thata tek dhëmbët një ose dy herë në javë pa abuzuar për të pasur një rezultat të kënaqshëm dhe të qëndrueshëm me kalimin e kohës.

Lini një koment