Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Perimet e skarës janë gjëja më e thjeshtë për t'u përgatitur. Përpos kësaj janë të shëndetshme dhe shumë të dobishme për organizmin tonë!
Perimet tuaja të preferuara i lani dhe i prisni në forma sipas dëshirës. Ne ju rekomandojmë përsëgjati.
Nëse keni një skarë elektrike do të ishte shumë mirë, në të kundërt mund të përdorni tosterin në kuzhinë.
Shtypni hudhrat dhe i shtoni në një tas me vajin e ullirit dhe uthullën.
Pasi i keni pjekur mirë perimet, i vendosni në një kavanoz duke i shtuar brenda salcën që përgatitët.
E mbyllni kavanozin dhe e lini në frigorifer.
Sapo të jenë ftohur mund t’i shijoni. Ju bëftë mirë!
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment