1.Vendosni kuskusin e zier në një tas dhe përzieni mirë me një pirun.
2.Mbulojeni me një pjatë dhe lëreni 4 minuta.
3.Ndërkohë, bashkojini të gjithë përbërësit e salcës në një tas dhe përzijieni mirë.
4.Hidhni pak nga salca e përgatitur tek kuskusi dhe hidheni në një pjatë të madhe shërbyese.
5.Nxehni 1 lugë gjelle vaj në një tigan të madh dhe skuqni kungullin e prerë në feta mbi një nxehtësi të lartë për 2-3 minuta derisa të marrë ngjyrë kafe të errët.
6.Tani vendosni domatet e prera në tigan dhe gatuajini edhe për dy minuta të tjera.
7.Hidhni domatet dhe kungujt sipër kuskusit.
8.Në një tigan me pak vaj hidhni halloumi dhe skuqeni për 2-3 minuta deri sa të bëhen ngjyrë kafe.
9.Hidheni tek kuskusi dhe sipër hidhni sërish salcën e mbetur.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Lini një koment