Petulla të shpejta me lulelakër
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Duke qenë se sallatat janë pothuajse çdo ditë të pranishme në tryezat tona, duhet pak diversitet në mënyrë që mos të na mërziten.
Qëroni avokadon dhe e prisni në copa të vogla.
Shtojeni në një enë bashkë me qiqrat dhe qepën e kuqe.
Shtoni gjithashtu edhe kastravecin.
Në një enë përzieni vajin e ullirit, lëngun e limonit, hudhrat, rigonin, kripë e piper.
I përzieni mirë dhe ia shtoni sallatës sipër. E përzieni mirë dhe sallata është gati për t’u shijuar!
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment