Qofte me perime dhe gjizë
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
Sugjerojmë:
Pasi i keni larë mirë, prisni imët preshin dhe lakrën. Sasinë e vendosni vetë. E lini në një tas. 1 portokall e prisni në feta të holla dhe ia shtoni sallatës. Për salcën duhet të kombinoni në një tas, lëngun e portokallit, lëkurën e grirë imët të tij, vaj ulliri, pak lëng limoni, kripë dhe piper. Trazojeni mirë dhe ia shtoni lakrës. Në fund shtoni ullinjtë. Sallata është gati. Ju bëftë mirë! Sallatë me lakër të bardhë dhe portokall
Ingredientët
Udhëzimet
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
1. Filetot e merlucit pritini në copa të mëdha, hidhini erëza, kripë e piper të zi sipas shijes dhe spërkateni me lëng limoni. Pastaj rrotulloheni nëpër përzierjen e miellit me piper të kuq të bluar, lëshojeni në vaj të...
Në një tigan më yndyrë skuqim djathin të lyer me miell nga të dy anët. Në po atë yndyrë kaurdisim miellin e misrit dhe të grurit. Pasi mielli ka ndryshuar pak ngjyrë shtojmë thelpinjtë e hudhrës dhe ujin. E...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment