Sugjerojmë:

Sallatë jeshile e mbushur me krem djathi, proshutë dhe perime

Ingredientët

  • 2- 8 pako krem djathi
  • 1 salcë mikse për sallatë
  • 1 lugë gjelle majdanoz
  • Pak qepë të njoma
  • Pak ullinj
  • 1 selino të prerë në shirita
  • 1/4 filxhan piper i kuq i ëmbël
  • 3 lugë me copa proshute
  • 8 fletë sallate jeshile me gjethe të mëdha

Udhëzimet

1

Filloni me perimet dhe ullinjtë.

2

Hidhni perimet në përpunuesin tuaj të ushqimit dhe pulsojini tri herë.

3

Shtoni ullinjtë dhe proshutën dhe lërini deri sa të jenë grirë në mënyrë të barabartë.

4

Shtoni kremin e djathit dhe salcën e sallatë dhe vazhdoni të përzieni me blendërin.

5

Shtoni majdanoz dhe përzijeni dhe pak me blenderin.

6

Pasi të jetë krijuar një salcë e trashë filloni hapni gjethet e sallatës jeshile që më parë i keni larë mirë.

7

Mbushini gjethet me salcën një nga një dhe mbyllini me kujdes.

8

Që gjethet të qëndrojnë sipër vendosuni nja një kunj dhëmbësh.

9

Ju bëfshin mirë!

Nutrition

  • 63 Calories

Lini një koment