E dije që ananasi rritet në shkurre dhe jo...
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
Është fare e thjeshtë të ngopesh me ushqimet e kripura dhe të mos kesh më vend në stomak për asgjë tjetër. Por kur e di që ne menu ka disa super ëmbëlsira, ia vlen plotësisht sakrifica. Në Snapfood do të gjeni diҫka për ҫdo shije dhe ne ju kemi renditur disa nga ëmbëlsirat më të mira që mund të porosisni në aplikacion.
Tiramisu tek A Tavola
Klasikja e kuzhinës italiane nuk kishte si të mungonte tek A Tavola. E kuqja e vezës në maskarpone i jep një shije akoma më të pasur kësaj ëmbëlsire që është jo vetëm e shojshme, por edhe e lehtë. Ideale pas një vakti të bollshëm.
Cheesecake tek Oazi i Ëmbëlsisë
Mud të porosisni një racion apo një tortë të tërë… sido që të jetë puna, mos e lini pa provuar këtë cheesecake spektakolar
Churros tek El Gaucho
Ëmbëlsira e famshme spanjolle është sjellë në Tiranë nga El Gaucho dhe për këtë i jemi shumë mirënjohës. Një recetë fare e thjeshtë por jashtëzakonisht e shijshme, që bëhet akoma më e pasur falë ҫokollatës, kremit dhe frutave të freskëta që e shoqërojnë.
Waffle me fëstëk tek La Dolce Vita
Nëse ka diҫka që nuk duhet t’i thuash kurrë “jo” në jetë, është një waffle me krem fëstëku. Përveҫse brumi vjen i butë si sfungjer dhe praktikisht tretet në gojë, kremi i fëstëkut e shndërron atë në një ushqim të denjë për parajsë.
Akullore tek Fabrika
Erdhi më në fund momenti për t’u freskuar dhe jo dosido, por me super akulloret artizanale vegane të Fabrikës, me shije nga më të ndryshmet. Mos lini absolutisht pa provuar atë me gjalpë dhe copëza kikiriku.
Shkarkoni aplikacionin: https://snapfood.al/download-app
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment