1.Grini kungullin në grirësen elektrike, e shtrydhni për t’i larguar lëngjet dhe e vendosni në një tas.
2.Pasi rrihni vezët, i shtoni te tasi bashkë me vajin, miellin, kripën dhe arrëmyshkun e bluar.
3.Brumin e formuar e shtroni në një tavë ku keni vendosur më parë letër furre dhe e piqni për 25 minuta në temperaturën 180 gradë.
4.Pasi e nxirrni nga furra e lëreni të ftohet pak dhe e mblidhni role, bashkë me letrën e furrës, që t’i jepni formë.
5.Pasi ftohet plotësisht e hapni, e hiqni nga letra dhe e lyeni të gjithë sipërfaqen e petës me kremin e djathit, vendosni sipër fetat e proshutës dhe sallatën, e mblidhni përsëri role dhe e shërbeni të ndarë në feta.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Lini një koment