Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1.Ngrohni furrën në 180 gradë.
2.Në një tas të cekët, përzieni thërrimet e bukës, djathin parmixhano dhe borzilokun.
3.Në një enë shtoni miellin dhe vezët dhe zhysni raviolit në miell sa të vishen nga të dyja anët.
4.Më pas shytyni në përzierjen e thërrimeve.
5.Ndërkohë lyeni me llak gatimi një tavë dhe vendosni raviolit me radhë.
6.Gatuajini deri sa të marrin ngjyrë kafe të artë, 3-4 minuta.
7.Nëse dëshironi, menjëherë spërkatini me borzilok dhe djathë parmixhano.
8.Shërbejini të ngrohta me salcën marinara.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento