Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Një pije e bërë nga përbërës natyralë që njihet ndryshe si “Qumështi i artë” është një nga më të dobishmet për shëndetin e përgjithshëm. Shafrani i Indisë është përbërësi kyç i kësaj recete, i cili:
– Ka veti antiinflamatore
– Forcon imunitetin
– Pastron mëlçinë
– Rregullon presionin e gjakut
– Përmirëson kujtesën dhe funksionimin e trurit
– Ul kolesterolin, përmirëson shëndetin e tretjes, lehtëson çrregullimet neurologjike
– Ul trigliceridet, rregullon metabolizmin dhe peshën
Ja si ta përgatisni këtë qumësht:
Vendosni të gjithë përbërësit në një tenxhere, mbi një nxehtësi mesatare.
Trazojini vazhdimisht derisa të krijoni një pastë të trashë.
Pasi të jetë gati lëreni të ftohet pak dhe e mbani në frigorifer. Rezultatet do t’i vini re shumë shpejt!
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Perimet e gjalla janë një nga ushqimet më të pasura me lëndë ushqyese që mund të përfshini në dietën tuaj. Konsumimi i tyre në gjendjen natyrale ofron përfitime maksimale, pasi nuk humbasin vlerat ushqyese gjatë përpunimit apo gatimit. Në...
Farat e linit kanë qenë pjesë e dietës njerëzore për mijëra vjet, por vetëm kohët e fundit kanë marrë vëmendjen që meritojnë. Të vogla dhe të thjeshta, këto fara janë të mbushura me lëndë ushqyese që ofrojnë përfitime të...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment