Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Sugjerojmë:
Ngroheni furrën në 220 gradë dhe vendosni letër pjekje në pllakat e pjekjes.
Kombinoni avokado, domate dhe djathë në një tas dhe shtoni kripë për shije.
Pritni çdo petë në 4 copa.
Vendosni një të katërtën e përzierjes së avokados mbi një copë petë.
Pastrojini skajet dhe shtypini mirë që t'i vulosni.
Përsëriteni këtë proces me të gjitha petat dhe vendosini drejtkëndëshat në tavë.
Lyejini sipër me vezën e rrahur dhe futini në furrë të piqen për 10 minuta, derisa të fryhen dhe të marrin ngjyrë të artë.
Ndërkohë, hidhni kos dhe qepë të njoma në një tas.
Sherbejini pufet me salcën e kosit me qepë.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment