Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Si thoni për një ëmbëlsirë të shpejtë pa pjekje dhe të shëndetshme, pasi ka në brendësi farat chia? Kështu mendoj edhe unë....
Në një enë bashkoni miellin, vanilljen, qumështin, kakaon pluhur dhe i përzieni mirë derisa të kombinohen. Shtoni edhe farat chia.
Mbulojeni enën me një qese kuzhine dhe e lini në frigorifer për të paktën 3 orë.
Ndajeni pudingun nëpër tasa të vegjël.
I shtoni sipër pak kripë deti dhe pak gjalpë kikiriku, arrën e kokosit dhe mjedrat. Ju bëftë mirë!
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment