Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Sugjerojmë:
Në një tas të madh, kombinoni qumësht, puding vanilje dhe qumësht të kondensuar.
Përzijeni mirë duke mos lënë të formohet asnjë gungë.
Në një tjetër tas të madh, kombinoni krem , sheqer pluhur dhe vanilje.
Rrihini deri sa majat e ngurta të shkrihen, 2 deri në 3 minuta.
Gjysmën e përzierjes lëreni mënjanë.
Gjysmën e mbetur hidheni në përzierjen e pudingut së bashku me ⅓ e filxhanit karamel dhe ½ lugë çaji kripë.
Mbuloni pjesën e poshtme të një pjate të vogël me tri waffers.
Hidhni një të tretën e përzierjes së pudingut.
Mbuloni me një shtresë tjetër të waffers me karamel dhe banane.
Vazhdoni të shtresoni pudingun, fetat e bananeve dhe karamelin derisa të arrini majën, duke përfunduar me një shtresë përfundimtare të pudingut me banane.
Futeni në ngrirje për të paktën 3 orë ose gjithë natën.
Pak para se ta shërbeni, hidhni pak puding me karamel.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment