Pse nuk na ikin rrathët poshtë syve?

Rrathët poshtë syve janë normalisht një rezultat i stilit tonë të jetesës.

Nëse ne:

  • Nuk bëjmë gjumë mjaftueshëm
  • Kemi një dietë të varfër
  • Stil jetese të pashëndetshëm

Sigurisht që do të kemi ndryshime të cilësisë së shëndetit  që do të manifestohet me lëkurën tonë!

Image result for dark circles under eyes

Zona më e dukshme është ajo rreth syve, ku dhe lëkura është më e hollë. Edhe pse rrathët e syve në përgjithësi nuk kërkojnë vëmendje mjekësore, vëmendja duhet të jetë po aq e madhe.

Për këtë arsye këshillohet:

  • Të mos qendroni gjatë përballë ekranit të kompjuterit apo të celularit.
  • Të pini shumë ujë
  • Të flini 6-8 orë gjumë rregullisht
  • Jo alkool, jo duhan
  • Aplikimi i maskave dy herë në javë  me përbërës natyralë

Nëse do një ide për maskën e sotme kliko këtu

Por edhe këtu:

Image result for face mask gif

Lini një koment