Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
1.Miksoni së bashku në një tas domatet, borzilokun, 3 lugë vaj ulliri, qepën e kuqe, hudhrën, uthullën dhe piperin.
2. Lëreni përzierjen të qëndrojë në temperaturën e dhomës për 15 minuta, më pas vendoseni në frigorifer të marinohet për 45 minuta.
3. Ngrohni paraprakisht furrën.
4. Lyeni një anë të secilës fetë buke me vaj ulliri.
5. Vendosini fetat e bukës në furrë për rreth 2 minuta, derisa të marrin një ngjyrë kafe.
6. Vendosini sipër përzierjen e domates të shoqëruar me uthullën balsamike.
Brusketat duhet të shërbehen menjeherë.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento