1.Qëroni vezët e ziera dhe i prisni përgjysmë. 2.Me kujdes u hiqni të verdhat dhe i bashkoni këto të fundit në një tas të madh. 3.Sipër i shtoni majonezën, mustardën, uthullën, kripë, piper dhe specin e kuq pluhur. 4.I përzieni mirë. 5.Mbushni të bardhat e vezëve me masën që përgatitët. Sipër i shtoni pak majdanoz […]
1.Qëroni vezët e ziera dhe i prisni përgjysmë.
2.Me kujdes u hiqni të verdhat dhe i bashkoni këto të fundit në një tas të madh.
3.Sipër i shtoni majonezën, mustardën, uthullën, kripë, piper dhe specin e kuq pluhur.
4.I përzieni mirë.
5.Mbushni të bardhat e vezëve me masën që përgatitët. Sipër i shtoni pak majdanoz të freskët dhe bacon.
Ziejini patatet me lëkurë derisa të zbuten. Qërojini dhe shtypini mirë në një enë. Shtoni djathin e grirë, vezën, bukën e bluajtur, kripën, piperin dhe majdanozin. Përziejeni masën derisa të krijohet një brumë i trashë që formohet lehtë me...
1️⃣ Ziej patatet, qëroji dhe shtypi derisa të bëhen pure. 2️⃣ Shto djathin, vezën, bukën e grirë, kripën dhe piperin. Përziej derisa të formohet një masë homogjene. 3️⃣ Merr nga masa dhe formo kroketat në formë cilindrike ose ovale....
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Komento