1.Qëroni vezët e ziera dhe i prisni përgjysmë. 2.Me kujdes u hiqni të verdhat dhe i bashkoni këto të fundit në një tas të madh. 3.Sipër i shtoni majonezën, mustardën, uthullën, kripë, piper dhe specin e kuq pluhur. 4.I përzieni mirë. 5.Mbushni të bardhat e vezëve me masën që përgatitët. Sipër i shtoni pak majdanoz […]
1.Qëroni vezët e ziera dhe i prisni përgjysmë.
2.Me kujdes u hiqni të verdhat dhe i bashkoni këto të fundit në një tas të madh.
3.Sipër i shtoni majonezën, mustardën, uthullën, kripë, piper dhe specin e kuq pluhur.
4.I përzieni mirë.
5.Mbushni të bardhat e vezëve me masën që përgatitët. Sipër i shtoni pak majdanoz të freskët dhe bacon.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento