1.Qëroni vezët e ziera dhe i prisni përgjysmë. 2.Me kujdes u hiqni të verdhat dhe i bashkoni këto të fundit në një tas të madh. 3.Sipër i shtoni majonezën, mustardën, uthullën, kripë, piper dhe specin e kuq pluhur. 4.I përzieni mirë. 5.Mbushni të bardhat e vezëve me masën që përgatitët. Sipër i shtoni pak majdanoz […]
1.Qëroni vezët e ziera dhe i prisni përgjysmë.
2.Me kujdes u hiqni të verdhat dhe i bashkoni këto të fundit në një tas të madh.
3.Sipër i shtoni majonezën, mustardën, uthullën, kripë, piper dhe specin e kuq pluhur.
4.I përzieni mirë.
5.Mbushni të bardhat e vezëve me masën që përgatitët. Sipër i shtoni pak majdanoz të freskët dhe bacon.
Fasulet janë një ushqim i shëndetshëm dhe i shijshëm, por koha e gjatë e gatimit mund të jetë sfiduese, sidomos kur nxitoni. Fatmirësisht, ka një truk të thjeshtë që do t’ju ndihmojë të kurseni kohë! Nëse keni harruar t’i...
Përzierja e përbërësve Në një tas të madh, përziejmë mishin e grirë me karrotën, qepën, hudhrën, majdanozin dhe bukën e thërrmuar. Shtojmë vezën dhe erëzat sipas shijes dhe i përziejmë mirë derisa të bashkohen. Formimi i qofteve Formojmë qoftet...
Në një tas, përziejmë majanë me ujin e vakët dhe sheqerin. E lëmë të qëndrojë për 10 minuta derisa të krijohen flluska. Shtojmë miellin, kripën dhe vajin. E punojmë brumin derisa të bëhet elastik. E mbulojmë dhe e lëmë...
Komento