1.Gatuani pastat në formë aldente. Ruani një gotë nga uji i makaronave dhe më pas kullojini ato. 2.Merrni kërpudhat, i hiqni cipën dhe më pas i prisni në copa të vogla. 3.Në një tigan me pak vaj ulliri filloni skuqni filetot e pulës të prera në copa të vogla, kërpudhat dhe pomodorinit ( i shtoni […]
1.Gatuani pastat në formë aldente. Ruani një gotë nga uji i makaronave dhe më pas kullojini ato.
2.Merrni kërpudhat, i hiqni cipën dhe më pas i prisni në copa të vogla.
3.Në një tigan me pak vaj ulliri filloni skuqni filetot e pulës të prera në copa të vogla, kërpudhat dhe pomodorinit ( i shtoni dalëngadalë përbërësit e tjerë).
4.I shtoni kripë, piper dhe pak piper të kuq. Nga fundi i shtoni edhe spinaqin, ujin dhe i përzieni mirë.
5.Tani shtoni pastat, i trazoni, shtoni djathin parmixhano, kremin e djathit dhe i përzieni mirë.
6.shërbeni të ngrohta me pak borzilok sipër. Ju bëftë mirë.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento