Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Kur pastat dhe salca e famshme xhenoveze përgatiten në çast nga dora juaj, garantojnë në fund një shije që do të mbahet mend gjatë. Por ka një vend kryqytet që i përgatit me të njëjtën dashuri sikurse një amvisë e kujdesshme shtëpie. Shtoji këtu edhe disa doza profesionalizmi, bën që në fund ju të dorëzoheni totalisht para kësaj pjate.
Bëhet fjalë për “Romagna Mia”, restorantin që prej kohësh është pjesë e SnapFood. Shkarkoni tani falas aplikacionin nga telefoni juaj. Ky proces është i thjeshtë, ju merr shumë pak kohë dhe memorie nga telefoni juaj.
Pasi jeni regjistruar me të dhënat tuaja, zgjidh restorant “Romagna Mia”. Porosit “Pasta me pesto xhenoveze” dhe fute në shportë.
Pasi ke përfunduar porosinë, ajo do të vijë në adresën tuaj nga motorristët e SnapFood brenda disa minutash. Shijoji pastat dhe ndaje këtë eksperiencë të veçantë që ta mundëson vetëm SnapFood edhe me miqtë e tu!/neps.al
View this post on InstagramA post shared by snapfood.al (@snapfood.al) on
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment