Shpesh kemi nevojë për pjata të reja në menunë tonë, në mënyrë që ushqimi të mbetet pjesa më e bukur e ditës. Pjatat që provojmë duhet të jenë të larmishme,plot ngjyra që të kombinojnë frutat dhe perimet më të mira të stinës. Neps.al, por edhe një sërë faqesh të tjera, shqiptare apo të huaja, kohët e fundit i kanë ardhur në punë shumë amvisave.
Pyetjes së tyre të mundimshme se ‘çfarë të ha për drekë ose darkë’ i vjen në ndihmë edhe SnapFood. Ky aplikacion shkarkohet tërësisht falas nga telefoni juaj dhe do të ketë po të njëjtën rëndësi sikurse aplikacionet e tjera që keni aktualisht.
Momentalisht ky aplikacion është i vlefshëm vetëm për ata që jetojnë në kryeqytet (pra Tiranë). Pasi keni shkarkuar aplikacionin dhe jeni regjistruar më të dhënat tuaja, brenda do të njiheni me një numër të madh restorantesh. Më të mirat në vend (duhet theksuar kjo pjesë me krenari).
Menuja, fotot dhe çmimet përkatëse për secilën pjatë janë mëse transparente.
Filetot e peshkut i marinojmë me vaj ulliri, hudhër, lëng limoni, trumzë dhe rigon për 20 minuta. Në një tavë për pjekje, vendosim domatet e prera në feta dhe i spërkasim me kripë e vaj ulliri. Shtojmë peshkun sipër...
Ziejmë tagliatelle-t në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, në një tigan të madh, ngrohim vajin e ullirit dhe gjalpin. Shtojmë hudhrën dhe kërpudhat, duke i skuqur derisa kërpudhat të zbuten dhe të marrin një ngjyrë...
Në një tigan të thellë, skuqim qepën në vaj ulliri dhe gjalpë derisa të zbutet. Shtojmë orizin dhe e përziejmë për disa minuta. Hedhim lëngun e perimeve gradualisht, duke shtuar nga një garuzhde dhe duke përzier vazhdimisht derisa orizi...
Lini një koment