Rregulloni me kripë, piper dhe hudhër filetot e salmoni.
Në një tas të vogël, përzieni së bashku salcën e sojës, sheqerin kafe, ujin dhe vajin vegjetal derisa të tretet sheqeri. Vendosni filetot e salmonit në një qese të madhe plastike bashkë me përzierjen e salcës së sojës, dhe tundini disa herë që salca lyejë gjithë salmonin.
Vendoseni në frigorifer për të paktën 2 orë.
Nxehni skarën për nxehtësi mesatare. Lëshoni vetëm pak vaj në skarë.Vendosni salmonin në skarë të nxehur më parë dhe hidhni marinadën. Gatuani salmonin për 6 deri në 8 minuta në krah, ose derisa peshku të kthehet lehtësisht në anën tjetër.
Fasulet janë një ushqim i shëndetshëm dhe i shijshëm, por koha e gjatë e gatimit mund të jetë sfiduese, sidomos kur nxitoni. Fatmirësisht, ka një truk të thjeshtë që do t’ju ndihmojë të kurseni kohë! Nëse keni harruar t’i...
Përzierja e përbërësve Në një tas të madh, përziejmë mishin e grirë me karrotën, qepën, hudhrën, majdanozin dhe bukën e thërrmuar. Shtojmë vezën dhe erëzat sipas shijes dhe i përziejmë mirë derisa të bashkohen. Formimi i qofteve Formojmë qoftet...
Në një tas, përziejmë majanë me ujin e vakët dhe sheqerin. E lëmë të qëndrojë për 10 minuta derisa të krijohen flluska. Shtojmë miellin, kripën dhe vajin. E punojmë brumin derisa të bëhet elastik. E mbulojmë dhe e lëmë...
Komento