Jam e sigurtë që të gjitha amvisave, ashtu si edhe mua u ka ndodhur që i kanë hedhur gjellës më shumë kripë nga sa duhej… Dhe kjo të çon dëm të gjithë punën, gjella do të jetë një tmerr, shija vetëm kripë dhe asnjë nuk do të mund ta hajë më.
E di, një ngjarje aspak e këndshme sidomos kur dreka/darka është shumë afër dhe të gjithë po presin gatimin tënd.
Por e dini çfarë, kam një ide fantastike si ta heq kripën e tepërt nga gjella dhe s’keni për ta besuar…
1.Pasi e keni kriposur gjellën tuaj mjafton të merrni një patate mesatare dhe ta ndani në gjysëm.
2.Pasi e keni qëruar dhe e keni larë futeni pataten në gjellën që vazhdon të zihet.
3.Patatja ka aftësinë të thithë të gjithë kripën e tepërt dhe gjella juaj do të marrë shije fantastike.
4.Pasi gatimi të ketë mbaruar hiqeni pataten nga gjella dhe tashmë e këni gati për ta servirur.
Stresi është një pjesë e pandashme e jetës së përditshme, por kur nuk menaxhohet siç duhet, mund të ndikojë negativisht në shëndetin tuaj fizik dhe mendor. Në këtë artikull, do të zbuloni disa mënyra praktike për të menaxhuar stresin...
Fryrja e stomakut është një problem i zakonshëm që prek shumë njerëz dhe shpesh lidhet me zakone të përditshme ushqimi apo mënyrën e jetesës. Nëse dëshironi të ndiheni më rehat dhe të përmirësoni tretjen tuaj, këto këshilla mund t’ju...
Gjumi cilësor është thelbësor për shëndetin fizik dhe mendor, por shumë prej nesh vuajnë nga mungesa e tij. Në këtë artikull, do të gjeni disa këshilla të thjeshta që mund t’i zbatoni për të përmirësuar gjumin tuaj dhe për...
Lini një koment