Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
1.Qëroni patëllxhanët dhe pritini për së gjati , hidhuni kripë dhe lërini të qëndrojnë pak.
2.Rrrihni të bardhat e vezëve, shtoni të kuqet e vezëve dhe çdo fetë patëllxhani rrotullojeni në miell, pastaj në vezë dhe skuqeni.
3.Për mbushje skuqni qepën, shtoni mishin dhe erëzat.
4.Në një tavë të lyer me vaj rendisni patëllxhanët e skuqur, mishin, patatet e prera dhe sipër hidhni vezët rrahura me qumësht.
5.Piqeni tavën për 40 minuta në 220 gradë.
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Qëro dhe prej kastravecët në feta shumë të holla ose gri i trashë. Vendosi në një tas, shto pak kripë dhe lëri 5 minuta të nxjerrin ujin e tepërt. Ndërkohë, përziej kosin me hudhrën, lëngun e limonit, pak kripë,...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment