Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
1.Parangrohni furrën në 200 gradë.
2.Në një enë përzieni tërshërën, pluhurin pjekës, kanellën dhe sheqerin.
3.Në një enë tjetër bashkoni bananen, qumështin, vezën, gjalpin dhe vaniljen.
4.Pasi i keni përzierë mirë, i shtoni tërshërën.
5.I përzieni të gjitha bashkë dhe më pas e kaloni masën tek tava për muffins.
6.E fusni në furrë për 25-30 minuta, derisa të marrin një ngjyrë kafe të artë.
7.I lini të ftohen për disa minuta, para se t’i hiqni nga tava dhe t’i shijoni.
8.Shërbejini sipër me frutat tuaja të preferuara dhe me pak mjaltë.
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Qëro dhe prej kastravecët në feta shumë të holla ose gri i trashë. Vendosi në një tas, shto pak kripë dhe lëri 5 minuta të nxjerrin ujin e tepërt. Ndërkohë, përziej kosin me hudhrën, lëngun e limonit, pak kripë,...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment