Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Lyeni me vaj tavën e posaçme për muffins.
Shtoni miellin në një tas të madh, hidhni arra, sheqer, pluhurin e kafes, ujë, Nutella, vezë, dhallë dhe vaj.
Përzijini me lugë të gjithë përbërësit dhe futini me lugë të piqen në furrë mesatarisht të nxehtë rreth 20 minuta.
Ndërkohë, bëni përgatitjen e lajthive.
Hidhni krem ëmbëlsirash dhe kakao në një tas të vogël dhe përzijini.
Përhapni kremin e ëmbëlsirave mbi muffins të ftohtë dhe hidhni sipër lajthitë e copëtuara.
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment