Ngroheni furrën në 180 gradë dhe në tavën për muffins, vendosni letrat mbështjellëse. Në një tas të madh, përzieni miellin, kripën, pluhurin për pjekje dhe sodën e bukës.
Në një enë tjetër të madhe, duke përdorur një mikser dore, rrihni gjalpin dhe sheqernat së bashku derisa të bëhen një masë e fryrë.
Shtoni vezën dhe rrihni derisa të bashkohen, më pas shtoni vaniljen. Shtoni gjysmën e përbërësve të thatë në përbërësit e lagësht dhe përziejini derisa të kombinohen, më pas shtoni qumështin dhe përziejini derisa të bashkohen. Shtoni në të përbërësit e mbetur të thatë dhe përziejini derisa të kombinohen, më pas hidhni copat e çokollatës.
Ndani brumin në mënyrë të barabartë midis shtresave të kifleve dhe piqini derisa një kruajtëse dhëmbësh e futur në mes të dalë e pastër, 20 deri në 23 minuta.
Ziejini patatet me lëkurë derisa të zbuten. Qërojini dhe shtypini mirë në një enë. Shtoni djathin e grirë, vezën, bukën e bluajtur, kripën, piperin dhe majdanozin. Përziejeni masën derisa të krijohet një brumë i trashë që formohet lehtë me...
1️⃣ Ziej patatet, qëroji dhe shtypi derisa të bëhen pure. 2️⃣ Shto djathin, vezën, bukën e grirë, kripën dhe piperin. Përziej derisa të formohet një masë homogjene. 3️⃣ Merr nga masa dhe formo kroketat në formë cilindrike ose ovale....
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Komento