Ngroheni furrën në 180 gradë dhe në tavën për muffins, vendosni letrat mbështjellëse. Në një tas të madh, përzieni miellin, kripën, pluhurin për pjekje dhe sodën e bukës.
Në një enë tjetër të madhe, duke përdorur një mikser dore, rrihni gjalpin dhe sheqernat së bashku derisa të bëhen një masë e fryrë.
Shtoni vezën dhe rrihni derisa të bashkohen, më pas shtoni vaniljen. Shtoni gjysmën e përbërësve të thatë në përbërësit e lagësht dhe përziejini derisa të kombinohen, më pas shtoni qumështin dhe përziejini derisa të bashkohen. Shtoni në të përbërësit e mbetur të thatë dhe përziejini derisa të kombinohen, më pas hidhni copat e çokollatës.
Ndani brumin në mënyrë të barabartë midis shtresave të kifleve dhe piqini derisa një kruajtëse dhëmbësh e futur në mes të dalë e pastër, 20 deri në 23 minuta.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento