Ngroheni furrën në 180 gradë dhe në tavën për muffins, vendosni letrat mbështjellëse. Në një tas të madh, përzieni miellin, kripën, pluhurin për pjekje dhe sodën e bukës.
Në një enë tjetër të madhe, duke përdorur një mikser dore, rrihni gjalpin dhe sheqernat së bashku derisa të bëhen një masë e fryrë.
Shtoni vezën dhe rrihni derisa të bashkohen, më pas shtoni vaniljen. Shtoni gjysmën e përbërësve të thatë në përbërësit e lagësht dhe përziejini derisa të kombinohen, më pas shtoni qumështin dhe përziejini derisa të bashkohen. Shtoni në të përbërësit e mbetur të thatë dhe përziejini derisa të kombinohen, më pas hidhni copat e çokollatës.
Ndani brumin në mënyrë të barabartë midis shtresave të kifleve dhe piqini derisa një kruajtëse dhëmbësh e futur në mes të dalë e pastër, 20 deri në 23 minuta.
1. Përgatitja e shurupit Shurupi është baza që jep ëmbëlsinë e hallvës. Në një tenxhere, shtoni ujin dhe sheqerin. Vendoseni në zjarr mesatar dhe përziejeni derisa sheqeri të tretet plotësisht. Kur të fillojë të vlojë, ulni zjarrin dhe lëreni...
Fasulet janë një ushqim i shëndetshëm dhe i shijshëm, por koha e gjatë e gatimit mund të jetë sfiduese, sidomos kur nxitoni. Fatmirësisht, ka një truk të thjeshtë që do t’ju ndihmojë të kurseni kohë! Nëse keni harruar t’i...
Përzierja e përbërësve Në një tas të madh, përziejmë mishin e grirë me karrotën, qepën, hudhrën, majdanozin dhe bukën e thërrmuar. Shtojmë vezën dhe erëzat sipas shijes dhe i përziejmë mirë derisa të bashkohen. Formimi i qofteve Formojmë qoftet...
Komento