Mish pule me shparguj dhe salcë soje

Ingredientët

  • 2 lugë çaji miell misri
  • 1/4 filxhan lëng pule
  • 1 lugë gjelle lëng limoni
  • 1 lugë çaji salcë soje
  • Gjoks pul e prerë në shirita
  • 1 karafil hudhër
  • 2 lugë vaj
  • 1 kuti shparguj të freskët
  • Piper i kuq

Udhëzimet

1

Në një tas të vogël, kombinoni miell misri, lëng pule, lëng limoni dhe salcë soje derisa të krijohet një masë dhe lereni menjane.

2

Në një tigan të madh hidhni mishin e pulës të skuqet bashkë me hudhrën dhe vajin.

3

Skuqni gjithashtu shpargujt në vajin e mbetur dhe shtoni piperin e kuq.

4

Shtoni në tigan përzjerjen e supës dhe gatuajeni deri sa të trashet.

Lini një koment