Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
1.Në një tigan të madh mbi nxehtësinë mesatare hidhni vajin të nxehet.
2.Futeni mishin të skuqe deri sa të marrë ngjyrë të artë.
3.Hidhni qepët e kuqe të grira në një tenxhere.
4.Shtoni mishin e derrit , mbulojeni me kapak dhe lereni të gatuhet për disa minuta.
5.Bëni salcën: Në një tigan të vogël kombinoni ujë, sheqer, uthull balsamike, salcë soje dhe hudhër.
6.Shtoni kripë dhe piper dhe përzijini për të kombinuar.
7.Gjatë minutave të fundit të gatimit të mishit shtoni salcën dhe lereni të gatuhet.
8.Priteni mishin në feta dhe shërbejeni me perime të pjekura.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment