Në një tas të vogël, tundni së bashku vaj ulliri, uthull balsamike, hudhër, erëza të bimëve italiane, mustardë, kripë, mjaltë dhe piper.
Vendosni mishin në një qese plastike të mbyllshme. Hidhni 1/2 e marinadës mbi mishin e derrit, qesen mbylleni mirë dhe vendoseni në frigorifer për 15 minuta ose deri në 2 orë.
Nxehni skarën e sobës në 200 gradë C. Vajosni skarën dhe hiqni mishin nga qesja.
Vendoseni mishin në skarë dhe futeni të piqet nga të dyja anët deri sa mishi të marrë ngjyrë kafe të artë.
Hiqni mishin nga skara dhe lëreni të pushojë për 5-10 minuta.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento