1.Në një tas përzieni miellin, majanë dhe shqeqerin. Nëse dëshironi shtoni dhe dy lugë kakao. Shtoni më pas qumështin, vezët dhe vajin. Përziejini derisa të merrni një brumë homogjen.
2.Hidheni brumin në filxhanë rezistentë ndaj nxehtësisë. Zakonisht në pjesën e poshtme të tyre shkruhet nëse janë të përshtatshëm për mikrovalë.
3.Futini në furrë ose mikrovalë të piqen dhe pasi të jenë ftohur pak, spërkatini me sheqer pluhur.
Ziejini patatet me lëkurë derisa të zbuten. Qërojini dhe shtypini mirë në një enë. Shtoni djathin e grirë, vezën, bukën e bluajtur, kripën, piperin dhe majdanozin. Përziejeni masën derisa të krijohet një brumë i trashë që formohet lehtë me...
1️⃣ Ziej patatet, qëroji dhe shtypi derisa të bëhen pure. 2️⃣ Shto djathin, vezën, bukën e grirë, kripën dhe piperin. Përziej derisa të formohet një masë homogjene. 3️⃣ Merr nga masa dhe formo kroketat në formë cilindrike ose ovale....
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Lini një koment