Petulla të shpejta me lulelakër
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Ngrohni furrën në 200 gradë C.
Vendosni kërpudhat dhe domatet në një tavë në furrë.
Ndani hudhrën midis tyre dhe rreshkisni pak vaj dhe disa erëza, pastaj piqini për 10 minuta.
Ndërkohë, vendosni spinaqin në një tenxhere të ziejë.
Shtrydhni ujin e tepërt, pastaj shtoni spinaqin në tavë.
Bëni pak hapësirë mes perimeve dhe hidhni vezët të piqen.
Kthejeni tavën në furrë dhe gatuajini për 8-10 minuta ose derisa veza të jetë gatuar sipas dëshirës tuaj.
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment