1.Në një tas të rrihni vezët me 1 lugë gjelle ujë dhe ¼ lugë çaji kripë dhe piper.
2.Nxehni 2 lugë çaji vaj në një tigan të madhe mbi ngrohje mesatare.
3.Shtoni domatet dhe fasulet dhe gatuajini 1-2 minuta.
4.Transferojini në një pjatë dhe pastroni tiganin.
5.Nxehni në tigan vajin e mbetur dhe shtoni vezët.
6.Gatuajini deri sa të zbuten 1-2 minuta.
7.Shërbejini vezët me përzierjen e domates, fasuleve dhe pesto, të shoqëruar nga buka e thekur.
Ke pyetur ndonjëherë pse djathi zviceran ka ato vrima kaq të njohura? Për vite me radhë, fëmijët (dhe ndonjëherë edhe të rriturit) janë argëtuar me idenë e minjve të vegjël që kafshojnë djathin duke lënë boshllëqe pas tyre. Por...
A e dini se gocat e detit, këto krijesa të vogla që shumë prej nesh i shijojnë në një pjatë të freskët me limon, fshehin një sekret vërtet të pazakontë? Përtej shijes së tyre unike dhe reputacionit si afrodisiak,...
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
Lini një koment