Me këtë recetë, lulelakra do ju shijojë si kurrë më parë!

Me këtë recetë, lulelakra do ju shijojë si kurrë më parë!

Persona: 6
Koha e përgatitjes: 10 minuta Koha e gatimit: 25 minuta

E paparë kjo metodë e gatimit të lulelakrës. Provojeni dhe ndajeni recetën edhe me miqtë tuaj!

Ingredientët

  • 1 lulelakër me madhësi mesatare
  • 3 lugë gjelle vaj ulliri
  • 4 thelpi hudhra të grimcuara
  • Kripë, piper për shije
  • 1 lugë gjelle borzilok i freskët
  • 1 lguë gjelle rigon

Udhëzimet

1

Parangrohni furrën në 200 gradë celsius.

2

Në një tas të madh bashkoni vajin e ullirit, me hudhrat dhe erëzat e tjera.

3

Brenda fusni lulelakrën e pastruar më parë dhe e lyeni gjithandej, në mënyrë që të marinohet mirë.

4

Më pas transferojeni në një tavë dhe e lini të piqet për 15-20 minuta.

5

E shërbeni me borzilok të freskët dhe shijojeni!

6

Lini një koment