Me brokoli dhe djathë, del një omëletë për të lëpirë gishtat!
6 vezë të mëdha
1 gotë brokoli të freskët
1/4 filxhan qumësht
1/2 lugë çaji kripë
1/4 lugë çaji piper
1/3 filxhan djathë grana padana i grirë
1/3 filxhan me ullinj
1 lugë gjelle vaj ulliri
1/2 tufë majdanoz të grirë
1.Ngroheni furrën dhe vendosni një tigan të madh.
2.Vendosni brokolin në tigan dhe shtoni pak ujë.
3.Ulni pak nxehtësinë dhe lëreni të vlojë.
4.Në një tas të madh, hidhni vezët, qumësht, kripë dhe piper.
5.Shtojini tek brokoli i gatuar, me djathin dhe ullinjtë.
6.Në një tigan hidhni pak vaj dhe shtoni mbi të përzierjen e vezëve.
7.Gatuajini për 4-6 minuta ose deri sa të bëhen gati.
8.Lëreni të qëndrojë 5 minuta, priteni në copa të vogla.
9.Sherbejini me djathë të grimcuar sipër.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Lini një koment