Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Mama's burger është receta speciale që kishim rezervuar për ju sot. Sekrete të thjeshta do e bëjnë këtë burger të preferuarin tuaj. Ju keni dy zgjidhje: Ta përgatisni vetë me recetën e Nepsit ose ta porosisni dhe ju vjen sa e mbyll sytë tek shtëpia falë SnapFood duke zgjedhur restorant Mama's Bistro.
Për të përgatitur këtë hamburger special duhet të merrni një simite dhe ta ngrohni mirë nga të dyja anët ( mund të përdorni një tost).
Brenda do ta mbushni me fetat e sallatës jeshile, domatet, kastravecat. Në mes do të vendosni qoften, djathin dhe në fund pançetën. ( për recetën e qoftes së shtëpisë kërkoni në Neps.al). Bazën e bukës mund ta lyeni me majonezë ose salcë kosi. Zgjedhja varet nga preferencat tuaja.
Patatet e vendit do t’i skuqni në vaj të pastër dhe do t’i shërbeni veçmas si në foto. Ju bëftë mirë!
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment